Навигация по сайту

Популярные статьи

Найбільша SEO-конференція CyberMarketing 2014

Вже зовсім скоро, а саме 16 жовтня, вся увага професійного SEO-спільноти та власників веб-ресурсів, в тому числі, буде звернено до спеціалізованого заходу - конференції CyberMarketing-2014. Це наймасштабніша SEO-конференція в Росії, в якій щорічно беруть участь понад 700 осіб.

CyberMarketing-2014

Традиційно спікерами виступають визнані авторитети галузі, серед яких, експерти з питань SEO (SeoPult, Sape, Eruditor і інші) і представники пошукових систем (Яндекс, Mail.ru). Аудиторію слухачів представляють власники бізнесу, керівники компаній, інвестори, маркетологи і оптимізатори, зацікавлені в ефективних методах інтерент-просування.

Цього року захід обіцяє бути особливо актуальним в світлі останніх подій в сфері пошукових технологій. Учасники отримають відповіді на найбільш хвилюючі питання: що далі буде з SEO, як ефективно і безпечно просувати сайти, яких стратегій дотримуватися?

На конференції вас чекає:

  • цінний багаж знань - незаперечна перевага перед конкурентами;
  • спілкування з колегами по цеху;
  • нові знайомства і партнери;
  • керівництво до дії від професіоналів галузі.

Крім освітньої частини відвідувачів конференції очікує приємна атмосфера відпочинку в лаунж-зоні, бесіди в кулуарах з колегами і спікерами. Завершенням насиченого дня стане святковий фуршет. Також протягом усього заходу буде проходити виставка відомих інтернет-компаній, де можна отримати консультації щодо продуктів, взяти участь в захоплюючих активностях і виграти цінні призи.

Вартість участі: при купівлі квитків до 10 вересня діє спеціальна ціна - 5000 рублів (без фуршету) і 8000 рублів (з фуршетом). Число місць обмежена.

Час і місце проведення: 16 жовтня, Москва, Event-хол «інформпросторі», 1-й Зачатьевский провулок, будинок 4, мікрорайон Остоженка.

Реєстрація на захід: на сайті http://www.cybermarketing.ru/conf2014 .

Учасники отримають відповіді на найбільш хвилюючі питання: що далі буде з SEO, як ефективно і безпечно просувати сайти, яких стратегій дотримуватися?